Community Plus

Samen werken aan samen leven in de Haagse wijken
Community Plus

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief

Onze missie is om te werken aan een positieve sociale, ecologische en culturele verandering in onze directe buurt en leefomgeving. Graag blijven we met je in contact en laten we zien hoe we gezamenlijk een  positieve impact kunnen maken!

Aanmeldingsformulier
 
 
 
 

Intuit Mailchimp

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen om te abonneren op een nieuwsbrief. Hier zijn veelvoorkomende voordelen:

Evenementen en aankomende activiteiten: je wordt via de nieuwsbrief op de hoogte gebracht van evenementen, workshops, webinars of andere activiteiten die we organiseren. Dit stelt je in staat om deel te nemen en betrokken te blijven.

Nieuws en updates: Nieuwsbrieven kunnen je op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen binnen de organisatie. Ook in het kader van vrijwilligerswerk.

Gemak: Je hoeft niet actief de website of sociale media  te volgen om op de hoogte te blijven van nieuws. Je ontvangt deze informatie rechtstreeks in de inbox.

Privacy

Jouw privacy is erg belangrijk voor ons! De informatie zal exclusief worden gebruikt voor het communiceren over nieuws, projecten en samenwerkingen. Lees meer over je rechten en onze plichten met betrekking tot je persoonlijke gegevens in ons privacy reglement.