Community Plus

Samen werken aan samen leven in de Haagse wijken

Vrijwilligers

Doe mee!

Ben jij gepassioneerd over het creëren van kansen en het bouwen aan een rechtvaardigere samenleving? Wil jij je tijd en talenten inzetten om daadwerkelijk impact te maken op het leven van mensen? Sluit je dan aan bij ons enthousiaste team van vrijwilligers en word een krachtige drijvende kracht achter onze projecten.

Vrijwilliger worden?

Neem contact met ons op en laten we samen het verschil maken. Want samen zijn we sterker, samen veranderen we levens!

Waarom bij ons?

Wij geloven in de kracht van gemeenschap en solidariteit. Als vrijwilliger bij onze stichting krijg je de kans om:

  • Betekenisvol werk te verrichten: Jouw inzet draagt bij aan projecten die het leven van individuen en gemeenschappen verbeteren. Samen werken we aan duurzame oplossingen voor sociaal-economische uitdagingen.
  • Je horizon te verbreden: Ontdek nieuwe perspectieven terwijl je samenwerkt met diverse mensen en gemeenschappen. Je zult waardevolle ervaringen opdoen die je zowel persoonlijk als professioneel zullen verrijken.
  • Een hechte gemeenschap te vormen: Sluit je aan bij een warm en ondersteunend team dat gelooft in jouw potentieel. Samen vieren we successen, overwinnen we obstakels en vormen we blijvende vriendschappen.
  • Jouw vaardigheden te ontwikkelen: Of je nu wilt groeien in leiderschap, communicatie, projectmanagement of andere vaardigheden, onze stichting biedt een omgeving waarin je kunt leren en groeien.

Hoe kun jij helpen?

Onze projecten omvatten een breed scala aan initiatieven, van vaardigheidstrainingen en ondernemerschapsondersteuning tot educatieve programma’s en gemeenschapsontwikkeling. Als vrijwilliger kun jij bijdragen door:

  • Bewustzijn te creëren: Help onze boodschap te verspreiden en betrokkenheid te vergroten door middel van communicatie, sociale media en evenementen.
  • Hands-on ondersteuning: Werk direct met de gemeenschappen die we bedienen door workshops te geven, mentorschap te bieden en praktische hulp te bieden.
  • Deskundig advies: Breng jouw professionele kennis in en help ons strategieën te ontwikkelen voor effectievere projectimplementatie en groei.
  • Samen bouwen we aan een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft om te gedijen. Doe met ons mee en laat jouw impact vandaag beginnen!

Preventief beleid van onze organisatie
Stichting Community Plus hanteert een gedragscode voor begeleiders en andere vrijwilligers, zoals de gedragscode zoals NOV die heeft opgesteld voor In veilige handen. De gedragscode wordt bij het aanstellen van vrijwilligers voorgelegd en dient onderschreven en nageleefd te worden.

Aanstellingsbeleid voor nieuwe vrijwilligers
Stichting Community Plus heeft een aannamebeleid voor nieuwe vrijwilligers. Hierbij word op basis van een aantal documenten en gesprekken een keuze gemaakt voor het aanstellen van vrijwilligers.

Vertrouwens(contact)persoon
Stichting Community Plus zet in op een veilige en transparante werkomgeving. Om daarbij de ondersteunen is er een vertrouwens(contact)persoon beschikbaar binnen de organisatie. Deze kan bereikt worden door te mailen naar vertrouwenspersoon@communityplus.nl.